Новини

Вебсайт компанії «Байєр» для лікарів-гінекологів

01 листопада 2022 р.

Компанія «Байєр» в Україні створила вебсайт для лікарів-гінекологів «Жіноче здоров’я».

 

Шановні лікарі!

 

Такі патологічні стани та гінекологічні захворювання, як тяжкі менструальні кровотечі, дисменорея, акне, ендометріоз, передменструальний дисфоричний розлад можуть значно погіршити самопочуття та якість життя жінок. У більшості випадків виникнення таких порушень та захворювань пов’язане з гормональним дисбалансом.

 

Вже понад 60 років компанія «Байєр» пропонує ефективні гормональні препарати для контрацепції та лікування гінекологічних захворювань з метою покращення якості життя. А також підтримує інформаційні ініціативи, які сприяють поширенню достовірної та неупередженої інформації про сучасні методи контрацепції та підходи до менеджменту гінекологічних захворювань.

 

Ми раді повідомити Вам, що компанія Байєр створила вебсайт «Жіноче здоров’я» для лікарів-гінекологів.

 

Анонси освітніх заходів за участю міжнародних та національних експертів, резюме наукових публікацій з найбільш актуальних питань жіночого здоров’я, посилання на актуальні клінічні рекомендації, матеріали для консультування пацієнток та інформація про лікарські засоби компанії Байєр відтепер представлені на одному онлайн-ресурсі.